De Stromer fiets is een merk die helemaal upcoming is. De fiets staat garant voor kwaliteit en heeft een bijzonder design. Het fijne van dit merk is dat je niet de hoofdprijs betaalt maar wel een modern en doordacht merk aanschaft. Bij de fiets is namelijk aan elk detail gedacht. Van de plaatsing waar de motor en aandrijving zit, tot het design van de verlichting. Zo past deze fiets zich goed aan de omgeving aan. Met de fiets kun je krachtig tegen de wind in fietsen of een heuvel omhoog. De verlichting past zich ook aan gedurende de dag. De Stromer is dus slim ontworpen om veilig en comfortabel te zijn. 

Stromer fiets voor woon en werk vervoer

Het merk Stromer is een krachtige fiets. De fiets is zeer geschikt voor woon werk verkeer. Zo is de fiets veilig en krachtig. Bij het ontwerp van de fiets is daarom met veel factoren rekening gehouden. Zo zit de motor in het achterwiel. Daardoor wordt de fiets extra goed aangedreven. Zo heb je veel extra kracht. De batterij zit in de onderste stang. Daardoor blijft het gewicht laag in de fiets. Door een laag zwaartepunt gaat het op en afstappen veilig. 

De specificaties van de Stromer fiets

Stromer heeft verschillende fietsen. Zo kun je een fiets aanschaffen met een actieradius van 30-90 km, of zelfs 60-180 km. De fiets heeft meerdere versnelling zodat je nog fijner kunt fietsen. Afhankelijk van de specificaties die je belangrijk vindt, kun je kiezen tussen 5 versnellingen of 11 versnellingen. De fietsen van Stromer hebben allemaal ingebouwd licht. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit. Het is ook nog eens zeer betrouwbaar. Daarnaast past het licht zich helemaal automatisch aan de omgeving aan. Zo heb je dagverlichting en nachtverlichting. 

Allround fiets voor vervoer en plezier

Met de Stromer fiets kan dus ontzettend ver fietsen. De actieradius is per fiets verschillend. Je kunt dus uitzoeken wat je belangrijk vindt en bij je vindt passen. Op de fiets naar je werk kan met deze fiets ontzettend snel en comfortabel. Bij de fiets hebben ze rekeningen gehouden met het comfort tijdens het fietsen. Als je een stukje moet fietsen naar je werk dan is het natuurlijk belangrijk dat je ergonomisch zit en ergonomisch kunt bewegen. Het sportieve en robuuste design is hier zeer geschikt voor. Daarnaast is het design ook heel modern. Zo heb je dus ook nog eens een hele mooie fiets.