Als je iemand bent die veel met het openbaar vervoer reist is het slim de tijd die verloren gaat als je onderweg bent  anders in te vullen. Je zou de de tijd bijvoorbeeld kunnen gebruiken om nog wat aanpassingen aan je werk te doen of iets dergelijks. Door de tijd die je in de trein doorbrengt in te vullen, kun je een hoop tijd besparen. In deze blog lees je alles over het invullen van de tijd dat je onderweg bent.  Wat doe jij meestal als je in de trein zit?

Tijd besparen en ontbijten

In de ochtend zou het je een hoop tijd schelen als je jouw ontbijt in de trein nuttigt. Het is natuurlijk veel beter om voordat je het uit gaat te eten, Toch is het soms slim  om de tijd dat je in de trein zit (vooral als het een lange reis is) te gebruiken voor deze belangrijke maaltijd. Ben je iemand die vroeg op het werk moet zijn dan komen de stressmomenten in de ochtend waarbij je soms vergeet te eten je vast bekend voor.  Haast of geen haast, probeer altijd wat te eten voordat je vertrekt óf eet onderweg iets.

Aan de slag in de trein

De mensen die in de trein hun laptoptassen tevoorschijn halen zijn als je het ons vraagt ontzettend slim. Zij zorgen ervoor dat hun werk al minder is geworden vóórdat ze thuis of op het werk zijn aangekomen. Dit is een heel slimme manier om je tijd onderweg in te vullen. Misschien is het tijd om zelf ook te gaan zoeken naar mooie laptoptassen. Je kunt je werk dan ook onderweg al een klein beetje doen. Dit kan je een hoop tijd en moeite schelen. Tip: bekijk in de ochtend meteen je mail als je nog onderweg bent. Zo kun je meteen aan de slag als je bent aangekomen.

Ga in de stilte coupé zitten

Dit geldt niet voor iedereen, maar veel mensen hebben echt stilte om zich heen nodig als zij zich moeten concentreren. Gelukkig kun je gebruikmaken van de gedeeltes in waar het echt stil moet zijn. Het zou wel zo fijn zijn als jij je in de trein ook daadwerkelijk kan concentreren. Hoor jij binnenkort ook bij de mensen die hun laptoptassen tevoorschijn halen? Heel slim, want zo kun je jouw gewonnen tijd thuis en op het werk voor andere dingen gebruiken. Kortom, gebruik je tijd nuttig!