Mensen zijn net kraaien. Gedurende ons hele leven verzamelen we spullen. Soms gooien we iets weg maar dat is maar zelden. En we zijn maar wat gehecht aan onze spullen. Het begint allemaal al als we nog klein zijn. De meeste kinderen willen liever niet dat anderen met hun speelgoed spelen en als we ouder worden en onze spullen meer waarde krijgen, verandert daar niets aan. Je zou dus kunnen zeggen dat het in onze natuur zit om spullen te verzamelen en om hier bezitterig op te zijn, dat klinkt misschien niet zo leuk maar het is wel zo. Dat geeft gelukkig niet en het is heel normaal. Je kan je spullen nog beter beschermen met een beveiligingssysteem met mistgenerator. Want wat een dief door alle mist niet ziet, kan hij ook niet stelen.

Cobrafog als uitkomst

Het merk Cobrafog specialiseert in mistmachines. Deze machines zijn een aanvulling op de gewone beveiligingssystemen. Zodra iemand inbreekt en het alarm afgaat, heeft de mistgenerator maar enkel secondes nodig om de hele ruimte te vullen met dikke mist. Door deze mist ziet de dief geen hand voor ogen. Dit geeft de politie meer tijd om ter plaatse te komen en de dief te pakken. Het vergroot dus de zogenaamde ‘pakkans’. De mist is echter niet schadelijk voor je spullen. Het tast ze niet aan en laat geen vlekken achter. Om de mist te verwijderen, dien je enkel de ruimte te luchten door ramen en deuren te openen. Het is dan zo weer opgeklaard. Daarnaast krijg je bij aanschaf van de mistgenerator een sticker die je op de deur kan plakken. Dit schrikt inbrekers bij voorbaat al af. Een preventiesticker dus.

Cobrafog Piccolo

Het model Piccolo van Cobrafog is een ideaal startmodel voor binnenshuis. Het model is namelijk zeer klein. Hierdoor is het geschikt voor kleinere ruimtes tot 150 kubieke meter. De mistgeneratoren kunnen simpelweg in een hoek geplaatst worden zodat ze uit het zicht staan. Ze hoeven niet ingebouwd te worden, dat scheelt tijd en geld. Daarnaast ziet het model eruit als een simpel wit kastje wat neutraal in uw interieur oogt. Mocht u een grotere ruimte willen beveiligen met een mistgenerator dan kunt u op de website van Cobrafog heel eenvoudig zoeken naar een machine die bij de afmetingen van uw ruimte past. Cobrafog heeft namelijk een ruimassortiment aan mistmachines. Zo zit er altijd iets voor u bij en zijn uw spullen goed beveiligd.